FRAGT FRA 19 DKK // GRATIS FRAGT VED KØB OVER 399 // LEVERING 2-4 HVERDAGE

FINE HJEMMELAVEDE JULEGAVER

Der findes næsten ikke noget bedre end at pusle med hjemmelavede julegaver, og vores erfaring er, at de hjemmelavede gaver er et kæmpe hit for både modtager og giver. Det er altså bare ekstra særligt at modtage en fin lille ting lavet med ekstra meget kærlighed og omsorg.
Der er flere af vores kit der kan bruges til en lille gaveproduktion, og herunder får du lidt eksempler til inspiration.
Gaverne gør sig godt til både veninder, bedsteforældre, pædagoger eller lærere - eller hvem I nu synes skal forkæles med en særlig lille ting.

HÅNDLAVET SÆBE
Med vores sæbe kit kan I lave minimum 8 lækre stykker sæbe med hyben og citrongræs, og der medfølger både indpakningspapir, snor og mærkater så et stykke sæbe bliver en perfekt lille gave.

HJEMMELAVET LÆBEPOMADE
Med vores læbepomade kit får I alt hvad I skal bruge til at lave 5 små læbepomader, og der følger både færdige etiketter og blanke med, så I selv kan dekorere dem hvis I har lyst. Det er en både fin og personlig gave og læbepomaden indeholder kun rene, naturlige ingredienser.

STOFPOSER MED TRYK
Vores stoftryk kit er også super oplagt at bruge til at lave hjemmelavede julegaver. Kittet indeholder både 2 frugtposer og 2 stofnet med hank, samt alt hvad I ellers skal bruge til at lave tryk og male på poserne. I kunne fx. lave et bæredygtigt shoppingnet med frugt og grøntsager på til bedsteforældrene, eller en fin lille frugtpose til skolekammeraten.

Ud over de her viste gaveidéer kan vi også nævne krympeplast kittet hvor I kan lave fine pins og magnetet, samt vores sojalys kit hvor I kan lave lækre, håndlavede sojalys - også rigtig gode gaveidéer.

Vi håber det har givet lidt inspiration til hvordan I selv kan lave fine gaver derhjemme, som vil begejstre både afsender og modtager <3

Billederne til dette indllæg er bl.a. taget af Mona Edelskov og Line Stampe Dahl.