FOLD DIT EGET SMUKKE JULEPYNT

Med vores JULEKLIP KIT kan du lave det fineste julepynt af papir i flotte farver og med forskelligt tilbehør som fx. klokker, perler, kvaster og guldsnor.

Der er vejledning til 4 forskellige slags pynt i kittet, og du kan selvfølgelig også lave pynt, du selv vælger ud af materialerne. 
Hvis du laver julepynt med mindre børn er det også en god idé at lave nogle simple ting som fx. musetrapper eller guirlander ud af materialerne.

Her vil vi vise hvordan du selv kan lave den flotte og nemme julestjerne fra vores kit:

1. Klip 5 kvadrater på ca. 6 x 6 cm. Du kan også sagtens lave større eller mindre kvadrater, så bliver din stjerne også større eller mindre.

2. Fold alle 5 kvadrater på begge leder og diagonaler og fold siderne ind, som vist på billedet, på alle kvadrater.


5. Kom lim på den ene side af et af dine foldede kvadrater og begynd at lime kvadraterne sammen - først limer du to sammen og tilføjer så det næste, osv., indtil alle sidder sammen i en række. Hver gang du har limet to sammen skal du klemme sammen på dem lidt tid, så limen kan holde.


7. Træk forsigtigt i rækken så den folder sig ud og de to ender kan nå sammen. Kom lim på og sæt sammen.


8. Du kan fx. pynte din stjerne med små stykker af glimmerpapir. Før en snor igennem det lille hul i midten af stjernen og bind en knude så du får et ophæng af passende længde.

Find juleklip kittet her. Du kan også prøve vores CERNIT JULEPYNT KIT hvis du vil lave mere fint pynt til jul.