FRAGT FRA 19 DKK // GRATIS FRAGT VED KØB OVER 399 // LEVERING 2-4 HVERDAGE

FAQ

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med køb af et DIY kit hos os:

Hvad er inkluderet i kittet?

I vores kits er der som udgangspunkt altid inkluderet alt, hvad du har brug for af materialer for at lave produktet. Vi regner kun med at du har de allermest basale ting som fx. kniv, saks og gryde.
Målebånd er fx. inkluderet i de kasser hvor det skal bruges.
En undtagelse er kits hvor der indgår planter, dem kan vi desværre ikke pakke med i vores sæt.

Hvem kan lave det? 

Alle vores sæt er indtil videre henvendt til både erfarne og komplet begyndere. Du behøver ikke have lavet andet DIY tidligere. Vi har udvalgt projekter der er sjove for både begyndere og øvede, og har desuden lavet vejledninger som er udførlige og lette at forstå.

Vil du lave kits med dine børn (eller lade børn lave dem selv) er der på hvert kit angivet en ca. alder, som det vil passe til.

Hvad hvis jeg får problemer i processen?

Vi opfordrer til at du læser vejledningen grundigt igennem INDEN du går i gang, for at se om der er noget, du ikke forstår. I så fald kan du kontakte os inden du begynder på projektet.
Opstår der problemer undervejs kan du skrive en mail, vi svarer så hurtigt vi kan på akutte problemer. Du kan også prøve at ringe, hvis det er inden for almindelige arbejdstider er der stor sandsynlighed for at du kan få fat i os :-)

Har du andre spørsmål må du endelig kontakte os: Send os en mail