OM OS

VORES MISSION

Du kender måske det her:

Fredag eftermiddag. Du har fri fra arbejde, det er weekend, og nu skal tiden endelig bruges på at lave den lækre hjemmelavede læbepomade, du så længe har tænkt på at kaste dig ud i. Du har googlet, lavet indkøbsliste og googlet igen, og nu mangler du bare lige at få fat i alle ingredienserne – din sidste udfordring, inden du når til den del, du glæder dig allermest til: en weekend fyldt med kreativitet og kvalitetstid med familien – for børn og bedre halvdel skal selvfølgelig være med.

Men inden du når dertil, ender du med at have cyklet byen tynd og brugt et beløb, som kun den dyreste luksus læbepomade kan matche. For den mandelolie, du skal bruge, er ikke til at opstøve nogen steder, og de fleste ingredienser fås kun i mængder, der er så store, at du nu kan se frem til at producere læbepomade de næste 10 år. Da du endelig – forsinket og med sved på panden – træder over dørkarmen til dit hjem, har alle kreative vibes forladt dig, og du har mest af alt lyst til at bestille pizza og se film på sofaen.

Pyyyha! Vi kender det i hvert fald godt.

Kit Company er et nyt dansk firma der har som mission at gøre DIY både nemt, sjovt og smukt.

Bag Kit Company står Marie, der er uddannet arkitekt og har en livslang passion for DIY og kreative idéer.

Trods en kreativ åre kender vi alt for godt, når forarbejdet bliver et dyrt og uoverskueligt projekt i sig selv, og man derfor aldrig kommer i gang med de DIY projekter, man går og drømmer om.

Det er derfor, vi har startet Kit Company: vi vil gøre det nemt og ligetil at kaste sig ud i kreative projekter og skabe smukke og brugbare produkter helt fra bunden.

Og de fleste kan faktisk sagtens, bare de lige får lidt hjælp til at komme igang!

Kit Company sammensætter de lækreste DIY kits der indeholder grundige vejledninger og lige præcis den mængde materialer, du skal bruge - altid nøje udvalgt og sammensat, så det er både smukke og moderne, brugbare produkter, du kan lave.

Vi lægger vægt på bæredygtighed og på, at de produkter, du producerer med vores kits er noget, du har lyst til at bruge og beholde i lang tid. Samtidig sparer du ofte penge, når du vælger at producere dine egne sager frem for at købe dem i en butik.
Vi synes desuden man bliver meget gladere, for ting man selv har lavet.

Rigtig god fornøjelse med vores kit!
Vi håber det bringer gode stunder med fordybelse, kreativitet og nærvær.