OM OS

VORES MISSION

Fredag eftermiddag. Du har fri fra arbejde, det er weekend, og nu skal tiden endelig bruges på at lave den lækre creme, du har tænkt på hele ugen. Du har googlet, lavet indkøbsliste og googlet igen, og nu er du på vej på cyklen for at få fat i alle ingredienserne – din sidste udfordring, inden du når til den del, du glæder dig helt ustyrligt til: en weekend fyldt med kreativitet og kvalitetstid med familien – for børn og bedre halvdel skal selvfølgelig være med.

Men inden du når dertil, ender du med at have cyklet byen tynd og brugt et beløb, som kun den dyreste luksuscreme kan matche. For den der hybenkerneolie, du skal bruge, er ikke til at opstøve nogen steder, og de fleste ingredienser fås kun i mængder, der er så store, at du nu kan se frem til at producere hybenkernecreme de næste 10 år. Da du endelig – forsinket og med sved på panden – træder over dørkarmen til dit hjem, har alle kreative vibes forladt dig, og du har mest af alt lyst til at bestille pizza og se film på sofaen.

Kender du det?

Jeg har startet Kit Company, fordi jeg gerne vil spare dig for den slags energisugende oplevelser og give dig mere tid til alt det, DIY handler om: processen med at skabe dit helt eget smukke produkt fra bunden. Derfor har vi gjort forarbejdet for dig:

Vi sammensætter de lækreste DIY kits, der indeholder vejledninger til dine nye projekter og lige præcis den mængde materialer, du skal bruge, altid nøje udvalgt og sammensat. Tilbage er der kun den aller sjoveste del: at skabe din ting fra bunden og give den dit eget individuelle præg.

Vi lægger vægt på bæredygtighed og på, at de produkter, du producerer med vores kits er nogle, du har lyst til at bruge og beholde i lang tid. Samtidig sparer du ofte penge, når du vælger at producere dine egne sager frem for at købe dem i en butik.

Vi synes også at man bliver meget gladere, for ting man selv har lavet. Og har du børn, der kan være med, vil de elske at fremstille noget som de kan se, I rent faktisk kan bruge - modsat mange af de (ellers flotte!) toiletrullekunstværker, der hober sig op i kreahjørnet.

Det er altså min mission at hjælpe din indre kreatype på vej og gøre det nemt og overskueligt for dig at kaste dig ud i – for ved du hvad? Intet køb, du kan gøre dig, slår følelsen af at have skabt et smukt, bæredygtigt produkt fra bunden. Det er bare noget helt særligt.

God fornøjelse med vores kits!